Tallarines a la mostassa
divendres, 29 de gener del 2010
Recepta improvitzada i força bona, sempre i quan us agradi la mostassa, és clar...
Ingredients:
- 400-500 gr de tallarines
- una ceba
- 3-4 dents d'all
- 200 ml crema de llet
- 200 ml caldo de pollastre
- una cullarada sopera de mostassa
- maizena
- oli, sal i pebre
Procediment:
Daurem els alls en una paella. Tallem la ceba a la juliana, la sofregim.
Afegim la crema de llet, el caldo, la cullerada de mostassa, pebre i sal. Desfem la mostassa fins que ja no es vegi, i quedi la salsa d'una color uniforme.
Al final, hi posem una mica de maizena per espessir. Al gust.
Paral.lelament bullim les tallarines.
Finalment ho barregem tot i ja ho tenim!
Dificultat: Baixa
Temps: 30 minuts
Preu estimat: 5 euros
1 comentaris:
i això?¿?¿ cada dia em sorprens més!!!!
ia me'n faràs algun dia no carinyo?? ^^
salut
Publica un comentari a l'entrada