Batut de papaia

diumenge, 24 de gener del 2010

Postres molt típiques de me mare que de tants cops que n'he arribat a menjar, m'han agradat i al fnal ho he après a fer perquè no és gens complicat.


Ingredients: (per 4 perones)
  • 1 papaia
  • 2 iogurts naturals
  • 1 danonino
Procediment:
Començarem tallant per la meitat la papaia, pelant-la i desgranant-la. Seguidament la tallem a daus i l'evoquem tota en un envàs on hi passi una minipimer i no salti la papaia quan la triturem. Un cop tota la papaia hi estigui evocada, hi afegim els dos iogurts i ho triturem tot amb el minipimer. Quan la papaia estigui ben triturada i sigui una substància homogènia amb el iogurt, evoquem a la barreja el danonino i tornem a fer anar el minipimer fins a tornar obtenir una barreja uniforme. Finalment, ho servim en gots d'aigua (1 per persona).

Nota: Aquesta recepta es pot substituïr la papaia per casi qualsevol tipus de fruita. Jo recomano molt fer-ho amb maduixa i plàtan (quan en sigui la temporada).

Dificultat: Molt baixa
Temps: 5 mins.
Preu: 5€

2 comentaris:

Guillem 24 de gener del 2010, a les 15:41  

Molt increible sergiet!

així m'agrada, que li fotis canya amb les receptes.

per cert, el filet amb foie per quan?

Unknown 25 de gener del 2010, a les 0:36  

esperava que el petit la penjés...li deixo de temps fins dc sinó la penjo jo...

Publica un comentari a l'entrada