Peus de porc amb all i oli negat
divendres, 5 de febrer de 2010
Avui farem un recepta de la meva mare, ideal per fer uns peus de porc bons i fàcils
Ingredients (4 persones):
- 4 peus de porc
- 4-5 alls
- oli
- sal
- farina de galeta
Procediment:
Els peus de porc els podem comprar ja bullits o bullir-los nosaltres mateixos. Jo recomano comprar-los ja bullits. Normalment venen partits per la meitat i envasats al buit.
Primer preparem l'all i oli negat. Agafem 4-5 alls grossos, els pelem i els tallem a trossos. Hi adjuntem 100 ml d'oli (aproximadament) i ho passem tot pel turmix. La idea de l'all i oli negat, és que no es lligui. Així doncs molt més fàcil de fer que el corrent.
Disposem els peus de porc (si cal previament bullits i tallats per la meitat) en una plata pel forn. Els "banyem" amb l'all i oli i els empolsinem generosament amb farina de galeta.
Al forn mitja hora, i ja es poden menjar. Bon profit!
Nota: si es té temps, val la pena deixar que els peus "xuclin" l'all i oli. Per tant podem preparar-ho amb antel.lació i deixar-ho unes hores perquè l'absorbeixi.
Dificultat: Baixa
Temps: 40 minuts (30 de forn)
Preu estimat: 10 euros
5 comentaris:
Hola, em va comentar el meu nebot Carlos sobre aquest blog de receptes i està molt interessant.
Vaig provar aquesta recepta i ha sortit molt bona.
Espero que continueu, totes les receptes estan molt bé.
Hola Amparo,
me n'alegro molt que t'agradi el blog i la recepta!
guillem
Divendres va caure aquesta després de tenir-los tot un dia sucats amb l'allioli... Boníssims!!!
Elisenda
Els peus de porc son una menja extraordinària i l'allioli negat un contrapunt maravellós que dona un toc arrauxat al conjunt.
Molt bé!!
PS: L'allioli negat queda molt bé en altres preparacions: Sèpia estofada amb patates, pop amb patates...Ummm!!
Hola,avants de posar el peus al forn...es precalenta el forn ?? a quina alçada es possa la bandeja i a quina temperatura??
gracies.
Publica un comentari a l'entrada