Rogers a la catalana
dissabte, 15 de març de 2008
Us deixo la recepta d'un peix que acabo de fer i del qual n'estic molt satisfet. Espero que us agradi:
Ingredients: (4 persones)
- 4 rogers (o molls)
- 2 tomàquets
- 3 grans d'all
- julivert
- 1 got de vi blanc
- sal, pebre i oli d'oliva
En una plata que pugui anar al forn, hi fem una primera capa d'oli. Agafar els rogers i fer talls en diagonal en una distància regular per facilitar la cocció. Col·locar-los a sobre la plata. Salpebrem els rogers. En acabat, fem una picada d'all i julivert i la col·loquem a sobre el peix.
Per altra banda, triturem els dos tomàquets i , si cal, corregim la seva acidesa. Evoquem el tomàquet per sobre el peix. Com a toc final per donar-li gust, se li pot afegir un got de vi blanc a la plata.
Per acabar, en un forn prèviament escalfat a 220 ºC, hi col·loquem la plata amb el peix durant uns 20 o 25 mins. o també, podem saber quan el peix està cuit, si els seus ulls són totalment blancs. Servir immediatament.
Com heu pogut llegir, la recepta no té una gran dificultat i a mi m'ha semblat molt bona. Espero que vosaltres opineu el mateix. A reveure i bona setmana santa.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada