Pollastre amb pebre
diumenge, 31 de gener del 2010
Aquesta recepta me la va passar la Rita, la mare de la meva tieta Tresa. Així doncs, moltes gràcies i perdona per les petites variacions!
Ingredients:
- un pollastre tallat a trossos petits
- farina
- pebre negre, blanc i vermell (picant)
- sal
- romaní
Procediment:
La idea és tan senzilla com bona. Tallem el pollastre en trossos petits. Si volem podem desossar de tal manera que llavors al menjar serà més senzill i no caldrà escurrar ni anar amb compte amb els òssos.
Preparem una mescla de farina i pebre de tot tipus, bastant pebre i poca farina. Salem i enfarinem els talls i els fregim en una paella amb oli abundant i un branquilló de romaní.
Servim i decorem amb una mica de romaní fresc.
Dificultat: Baixa
Temps: mitja horeta
Preu estimat: 6 euros
2 comentaris:
enhorabona guillem! fa molt bona pinta.
La tieta Teresa
Ja ho vist i m'ha fet molta gràcia.
Rita
Publica un comentari a l'entrada