Trinxat de la cerdanya amb escalivada
dimecres, 4 de novembre del 2009
Us deixo aquí la recepta del trinxat que hem fet avui.
Ho hem acompanyat amb una escalivada de la qual en trobareu la recepta a
http://receptespiset.blogspot.com/2008/03/escalivada.html
Una bona combinació per fer un sopar de verduretes.
Ingredients (per 4 persones):
- 4 Patates grosses
- una col
- una ceba
- cansalada
- oli, sal i pebre
Peleu, netegeu i trossejeu les patates i la col. Afegiu-les a una olla amb un raig d'oli i una mica de sal i bulliu-ho.
Mentre bull, talleu la ceba a la juliana i fregiu-la a foc lent. Quan ja estigui cuita afegiu-hi la cansalada tallada a tires. En aquest moment també es pot afegir una mica de botifarra negra esbudellada, tot i que nosaltres no en teníem.
Un cop tenim la col i les patates bullides les escorrem i a la mateixa olla ho trinxem tot. Seguidament ho afegim a la paella i ho barregem amb la ceba i la cansalada. S'ha de vigilar que no s'enganxi a la paella. Li donem forma de truita de patates i deixem que es torri una mica i agafi forma. Quan ens sembli adequat la girem amb un plat, la deixem torrar per l'altra banda i ja està preparada per anar a taula.
Temps: 1h (només el trinxat)
Dificultat: Baixa
Preu estimat: 7/9 euros (inclòs l'escalivada)
1 comentaris:
Mmmmmmm..... quina bona pinta!!!!!
Publica un comentari a l'entrada