Carpaccio de carbassó

dissabte, 31 d’octubre del 2009

Avui penjarem una recepta que ja havia fet més d'un cop i que vaig aprendre un dia a casa el Sergi Roca.

Una de les gràcies d'aquest plat és que només utilizarem una sola eina per preparar-lo: el pelador (o ganivet en el seu defecte). Així doncs menys coses per haver de rentar.

El carpacció de carbassó, definitivament, no consisteix en un primer plat sinó que és ideal per picar acompanyant, per exemple, alguna carn.

El que penjo el vam fer divendres passat en el marc del super pica-pica, del qual us deixo una foto al final. Felicitar el Joan i al Sergi pel sopar muntat.




Ingredients (per 4 persones):
  • 2 carbassons
  • 250 gr. de parmesà
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
Procediment :

Rentem els carbassons i els pelem de la següent manera: de forma vertical pelem una tira si una tira no, de tal maner que al final quedi ratllat. Partim els carbassons per la meitat i amb un pelador en fem rondaxes (o petites espirals).  Disposem el carbassó en una font grossa i plana fent-ne dues capes

Seguidament laminem el parmesà amb el mateix pelador i anem disposant les làmines sobre el carbassó.

Finalment amanim amb oli abundant, sal i pebre i ja està llest.

Temps:              10 minuts
Dificultat:          Baixa
Preu estimat:     4 euros


1 comentaris:

Sergi 31 d’octubre del 2009, a les 23:00  

Clarament la millor recpta d'ahir el sopar.
Et mereixes que a partir d'ara et comenci a tractar com una persona menys estúpida...mica en mica vas guanyante reconeixament.
Gran sopar. Bon finde.

Publica un comentari a l'entrada