Verdures a la cassola
divendres, 27 de novembre del 2009
Avui farem un plat de la nostra setmana vegetariana, on vam intentar sense èxit viure sense carn.
Ingredients (per 4 persones):
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 pebrots vermells
- 2 pebrots verds
- 600 gr de carbassa
- 3 pastanagues
- 1 albergínia
- 500 gr de tomàquet triturat
- caldo de verdures
- curri
- maizena
- oli, sal i pebre
Procediment:
Tallem la ceba i el porro i els posem a una cassola amb un raig d'oli.
Tallem els pebrots vermells i verds, la carbassa i les pastanagues a la juliana. Un cop la ceba estigui feta, ho afegim tot a la cassola. Salpebrem i deixem coure 10 minuts.
Tallem l'alberginia a la juliana. L'afegim, tirem el curri i deixem coure 10 minuts més.
Afegim el tomàquet triturat. 10 minuts més...
Finalment afegim mig litre de caldo de verdures i deixem que arranqui el bull. Quan ens sembli adequat (el caldo hagi reduït força) hi afegim la maizena per tal de que espesseixi una mica. 5 minuts més i ja ho podem servir al plat.
Dificultat: Baixa
Temps: 1 hora
Preu estimat: 5 euros
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada