Picantons a la cervesa
divendres, 16 d’octubre del 2009
Avui per ressuscitar el blog (que porta força temps inactiu), farem una recepta tan senzilla com bona.
Ingredients (Per 4 persones):
- 2 picantons
- Una ampolla/llauna de cervesa de gust fort
- 2 cebes
- 3/4 grans d'all
- oli d'oliva
- sal
- pebre
Pelem i tallem la ceba en 4/6 trossos, i ho posem a la cassola generosa d'oli amb els alls sense pelar a foc lent.
Agafem els picantons i els obrim per la meitat partint los en 2 parts. Amb un ganivet de cuina i una mica de traça ens en sortirem. Els salpebrem.
Quan la ceba estigui daurada, afegim els picantons amb la pell tocant a la cassola i deixem que es rossegin.
Seguidament afegim la cervesa (el plat de la foto ha estat fet amb una Franziskaner Dunkel) i deixem la cassola a foc lent durant mitja horeta llarga.
Temps estimat: 50 minuts
Dificultat: Baixa
Preu estimat: 6 euros
1 comentaris:
molt bona pinta
Publica un comentari a l'entrada