Botifarra amb seques
dimarts, 27 d’octubre del 2009
Habitualment els dimecres per dinar, quan anem justos de temps fem botifarra amb seques, una bona menja, ràpida de cuinar i ben pròpia del nostre país.
La història d'aquesta, per això, és diferent. Resulta que tenim uns hostes del Quèbec, i com que no volem que marxin pensant que la gastronomia de Catalunya es basa en la paella i la sangria, vem decidir fer un sopar ben de la terra.
Ingredients (4 persones) :
- 4 botifarres
- 300 gr de carn picada
- 2 pots de mongetes seques ja cuites
- 2 talls de cansalada
- 4 grans d'all
- julivert
- oli, sal i pebre
En una cassola fregim la carn picada, la cansalada i la botifarra a foc lent.
Fem una picada d'all i julivert.
Un cop la carn està cuita afegim els dos pots de mongetes i la picada, i les fregim de tal manera que agafin color. No es recomenable barrejar molt les mongetes ja que ens pot acabar quedant una pasterada.
Nota: Si tenim temps podem comprar mongetes seques no cuites i bullir-les durant dues hores.
Temps: 30 minuts
Dificultat: Baixa
Preu estimat: 7 euros
2 comentaris:
la picada d'all i julivert és amb les quatre cabeces d'all, oi?
Si, si. Però no són 4 cabeces, són 4 grans d'all.
Gràcies per l'observació
Publica un comentari a l'entrada