Salsa Oporto

dimecres, 16 de juliol del 2008

Bones!! Avui us deixo la recepta d'una de les salses que a mi més m'agraden i que em tornen boig. Per fi, després de molt de temps, n'he trobat una que m'ha satisfet i l'he posat a la pràctica i la veritat que el resultat a set del tot satisfactori. Espero que a vosaltres penseu el mateix.

Ingredients: (4 persones)

  • 1 ceba vermella
  • 1 pebrot vermell
  • pebre negre
  • 1/2 vas de vi d'Oporto
  • 1 cullarada de farina
  • 1/2 vas de caldo de carn
Procediment:
En una paella, fregir-hi la ceba i el pebrot a foc lent. Un cop la ceba estigui daurada, afegir-hi la farina i deixar que aquesta es dauri una mica. Afegir seguidament l'Oporto i el caldo de carn deixant que es redueixi una mica. Finalment s'hi afageix el pebre al gust.

Com totes les sales, la seva el·laboració és molt senzilla. Aquesta salsa es pot combinar amb tot tipus de carns vermelles fetes a la brasa o a la planxa. Normalment, en els restaurants la trobareu combinada amb magret d'ànec o entrecot.

2 comentaris:

Anònim,  11 d’agost del 2008, a les 13:45  

aquesta salsa té molt bona pinta. enhorabona.

t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en els aliments de qualitat, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.

si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web

Gerard Ninot 4 de novembre del 2009, a les 10:24  

una manera mes facil de ferla es posant amb una paella ample ( perque aixi s'evapori abans l'aigua) oporto, deixes reduir una mica, i poses caldo de carn, un pel de sucre i deixar reduir fins a tindre una salsa espesa, al final posar una mica de mantega per que la salsa et quedi brillant.

Felicitats per el blog

Publica un comentari a l'entrada