Pastís de verdura
dimecres, 21 d’abril del 2010
La següent recepta està extreta d'un llibre de cuina vegetariana.
La vam menjar durant l'Arsenal-Barça (2-2... sembla que no ens va portar gaire sort) amb els següents comensals: Sergi R. ,Martí, Elena i jo (Guillem). Espero que us agradi perquè aquí va ser un èxit!
Ingredients (per 6 persones):
- 2 porros
- 4 pastanagues
- 300 gr xampinyons
- 1 albergínia
- 3 grans d'all
- 150 gr de formatge cremós (estil Philadelphia)
- 150 ml de nata per montar
- 2 ous
- 1 poma
- 400 gr de pasta de full
Procediment:
Comencem netejant, tallant i posant a sobregir el porro en una paella, tapat i amb no molt oli. Tallem les pastanagues a daus i ho afegim a la paella. Quan la pastanaga comenci a estovar-se, laminem els xampinyons i els afegim, juntament amb els alls. Finalment quan ja estigui tot ben cuit, afegim l'albergínia previament tallada en daus.
D'altra banda, batem els dos ous, hi afegim la nata i el formatge i ho passem pel turmix fins aconseguir una mescla homogènia.
Barrregem en un bol la massa anterior i les verdures. Pelem la poma, li treiem el cor, la fem a daus i l'afegim.
Untem un motlle de pastís circular amb oli, i el recobrim interiorment amb pasta de full.
Finalment afegim la massa al motlle i ho deixem al forn, 180 graus durant 40 minuts.
Que profiti!
Dificultat: Mitjana
Temps: Hora i mitja
Preu estimat: 13 euros
2 comentaris:
No sé si els hi va portar sort als del Barça, els qui si vau tenir sort fóreu vosaltres, quin sopar, mare meva!!
Merci!
he vist que hem sortit veïns a la llista de blogs de cuina del blog de tv3 ;)
Per cert, estem a anys llum! quin blog més wapo que teniu!
guillem
Publica un comentari a l'entrada