Mandonguilles d'espinacs
divendres, 12 de febrer del 2010
Super recepta que vam fer ahir juntament amb el sergi. Com a convidat vam tenir l'Aleix.
Ingredients (per 6 persones):
- 1 kg de carn de porc picada
- 300 gr d'espinacs
- pa ratllat
- 4 grans d'all
- julivert
- un pebrot vermell
- dues carxofes
- dues cebes
- 100 gr de xampinyons
- una alberginia
- 500 grams de tomàquet triturat
- un vas de vi blanc
- sucre
- sal i pebre
Procediment:
Comencem netejant i bullint els espinacs.
Mentres bullen tallem el pebrot, l'escarxofa i la ceba i ho posem en una cassola gran a fregir a foc lent.
Netegem els xampinyons i els partim en 4. Els afegim a la cassola. Quan ja estiguin fets, tallem l'alberginia i també l'afegim. L'alberginia no tarda gaire a fer-se. Vigileu!
Afegim el tomàquet i el vas de vi i deixem que faci xup-xup. Una mica de sucre per matar l'acidesa i que vagi reduint...
D'altra banda posem la carn a un bol, la salem i fem una picada d'all i julivert. Treiem els espinacs del foc, els escorrem i els presionem fins a treure'n tota l'aigua. Barregem la carn, la picada, els espinacs i el pa ratllat.
Seguidament construim les mandonguilles i les anem fregint en una paella amb un dit d'oli de girasol.
Quan tinguem totes les mandonguilles fregides les afegim a la cassola fins que amalgamin.
Sal i pebre al gust i ja es pot servir.
Dificultat: Mitjana (és força elaborada)
Temps: Una hora
Preu estimat: 10 euros
1 comentaris:
He de dir que malgrat la feina que porten, el resultat compensa al 100%. Boníssissimes!!!
Elisenda
Publica un comentari a l'entrada