Carbassó farcit de carn

divendres, 19 de febrer del 2010

Recepta bona i senzilla de fer.


Ingredients:(per 4 persones)
  • 4 carbassons
  • 1 kg. de carn picada (o equivalentment, 8 hamburgueses)
  • 2 tomàquets
  • 1 porro
  • sal, oli d'oliva i pebre negre
Procediment:
Comencem tallant per la meitat els carbassons per tal que cada persona tingui 2 meitats. Un cop tallats, buidem els carbassons per dins amb una cullera petita i anem reservant l'interior del carbassó. Un cop hàgim aconseguit buidar la majoria del carbassó, en una paella comencem fregint la carn picada, triturant-la amb una forquilla o espàtula de fusta per assegurar-nos que quedi ben triturada. Mentre es va fent la carn, tallem el porro a la juliana i li afegim a la cocció, juntament amb el carbassó que hem reservat, quan comencem a veure que la carn comença està cuita (aprox. un 5 mins després). Finalment, ratllem el tomàquet i li afegim al sofregit quan el porro estigui suficientment cuit (2 - 3 mins. després). Deixem coure el tomàquet (afegint-hi sucre si es vol eliminar l'acidesa) uns 10 mins.
Ho retirem del foc i seguidament, amb una cullera, ho anem repartint en els diferents carbassons. Bon profit.

Temps: 20mins.
Dificultat: Baixa
Preu: 10€

Publica un comentari a l'entrada