Tartiflette

dimarts, 28 de desembre del 2010

El cap de setmana passat vam estar a Grenoble per visitar el Joan, i ell ens va preparar una recepta típica de la Savoie, la tartiflette, ideal pels dies d'hivern on necessites energia per combatre el fred! Està feta amb formatge Reblochon, un formatge cremós típic dels Alps francesos.


Ingredients (per 4 persones):
  • 1 Kg de patates
  • 5 cebes grosses
  • 250 gr de cansalada
  • 1 formatge reblochon

Procediment:
  • Precalentem el forn a 180 graus
  • Pelem patates i les tallem a rodanxes. Fem el mateix amb la ceba
  • Tallem la cansalada a tires i la disposem amb les patates i la ceba en una safata pel forn, previament untada amb oli per tal que no s'enganxi.
  • Ho posem al forn durant una hora i 20 minuts, controlant que no es cremi i que ja estigui fet quan ho treiem.
  • Tallem el reblochon a través en dues parts, i el posem sobre la safata amb la pell mirant cap amunt. En la foto de baix s'entén el que vull dir.
  • El tenim al forn fins que agafi color, uns 30 minuts més, i ja estarà llest!



Dificultat:              Fàcil
Temps estimat:      1h
Preu estimat:         10 euros


Publica un comentari a l'entrada