Costella de vedella a la cassola
dijous, 2 de desembre de 2010
Ingredients (per 4 persones):
- 1 kg de costella de vedella
- dos tomàquets
- dues pastanagues
- dues cebes
- 4/5 alls
- 100 ml de vi de Porto
- oli, sal
Posem a escalfar oli en una cassola i hi tirem els alls pasats per aigua i sense pelar. Deixem que els alls es daurin i els retirem. Seguidament salem la costella, l'afegim a la cassola i deixem que es dauri a foc fort.
Mentrestant pelem les cebes i les pastanagues. Tallem el tomaquet i la ceba a grills i la pastanaga a rondaxes d'un dit de gruix. Quan la tinguem la costella ben segellada abaixem el foc i hi afegim l'all i les verdures. Deixem que es vagi coent i remanem de tant per tal de que no s'enganxi. Afegim el porto i deixem reduir, remenant de tant en tant i vigilant que no es cremi.
Dificultat: Fàcil
Temps estimat: 40 minuts
Preu: 10 euros
1 comentaris:
Una recepta econòmica però tan gustosa que pot ser perfectament un plat de festa major. Bravo.
Publica un comentari a l'entrada