Espatlla de xai amb carabassa
dimarts, 14 de desembre de 2010
Un cop més utilitzem el forn per cuinar de forma neta i sense preocupar-nos excessivament del plat. Teniem una espatlla de xai i hem decidit fer-la al forn, i per donar-li un toc especial i hem afegit un reste de carbassa. Una combinació estupenda, no n'hem deixat ni una engruna!
Ingredients (per 4 persones o 2 persones amb gana):
- Una espatlla de xai tallada a quarts
- 400 gr de carabassa
- dues patates
- dues cebes
- un tomaquet
- una copa de vi blanc o d'oporto
Aquesta recepta és molt senzilla.
- Primer de tot precalentem el forn a 180ºC.
- Agafem una font pel forn i hi posem un bon raig d'oli d'oliva verge.
- Salpebrem els trossos d'espatlla i l'afegim a la font.
- Pelem la carabassa i les patates, i les tallem a làmines. Afegim també la ceba i el tomàquet tallats a trossos grans.
- Hi tirem un raig de vi i ho posem al forn.
- Una hora i mitja després el posem a la part superior del forn, en el mode grill i el deixem 5 minuts perquè es torri.
Dificultat: Fàcil
Temps: 2 h aproximadament
Preu: 15 euros
Feia bona pinta, però l'olor era millor
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada