Pollastre rostit
dijous, 23 de setembre del 2010
Sense més preàmbuls, una recepta de pollastre rostit!
Ingredients (4 persones):
- Un pollastre (2Kg aprox) trossejat a vuitens
- 1 pastanaga
- 1 ceba de figueres
- 1 tomàquet
- 25 cl de vi d'oporto
- 500 ml de caldo (o verdures o pollastre) o aigua
Procediment:
- Salem i Enfarinem el pollastre i el fregim a la mateixa cassola que farem servir pel rostit.
- Pelem la pastanaga i la fem a trossos d'un dit. El tomàquet, l'escaldem i el pelem. El tallem a daus. Finalment la ceba la fem a la juliana però gruixuda i separem els aros abans de posar-ho tot a la cassola.
- Hi tirem un raig d'oporto i ho remanem perquè quedi tot empapat.
- Afegim el caldo i el deixem bullir a foc lent i tapat durant 30 minuts. Destapem per tal de que comenci a evaporar el caldo. Ho tindrem mitja hora més al foc vigilant que no s'enganxi.
Dificultat: Baixa - Mitjana
Temps: 1 h i 1/2
Preu estimat: 8 euros
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada