Arròs amb botifarra
dissabte, 26 de juny del 2010
Avui fem un clàssic de casa meva: l'arròs amb botifarra. De fet, és la primera recepta una mica elaborada que vaig aprendre a fer.
Ingredients (4 persones):
- 400 gr d'arròs BOMBA
- 2 cebes grosses
- 300 gr de carn picada de porc (o 2 botifarres grosses)
- salsa de soja
- oli, sal i pebre
Procediment:
- Tallem les dues cebes a trossos i les sofregim a foc lent. Jo acostumo a utilitzar un wok per fer-ho. Un cop la ceba està feta, hi tirem la carn picada de porc i ho deixem a foc lent. Opcionalment podem també afegir-hi un parell d'allets abans de sofregir la ceba
- Paral.lelament, posem aigua a bullir, i quan ho faci hi tirem l'arròs i el deixem bullir entre 15 i 20 minuts.
- Finalment, colem l'arròs i l'aboquem al wok. Hi tirem un bon raig de salsa de soja i ja està llest.
Dificultat: Fàcil
Temps: 30 minuts
Preu estimat: 5 euros
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada