Llom amb ametlles

divendres, 18 de desembre del 2009

Aquesta recepta és, segons els meus companys de pis, una de les meves millors. I a més a més és senzilla!




Ingredients (per 4 persones):
  • 15 talls de llom
  • mig litre de llet
  • una ceba
  • tres tomàquets madurs
  • ametlles picades o laminades
  • oli, sal i pebre
Preparació:

Un dia abans posem el llom en una safata i el cobrim de llet. El deixem macerar durant aproximadament un dia. En cas de molta pressa, dues hores són el mínim.

...  fem la nostra vida :) ...

I hi tornem! Sofregim la ceba. Un cop cuita afegim el tomàquet previament triturat i deixem que faci xup-xup.  Un cop s'hagi fregit el tomàquet afegim la llet, la que haviem deixat amb el llom, i deixem que arranqui el bull.

Precalentem el forn a 180 graus.

D'altra banda enfarinem el llom i el fregim.

Untem la plata que anirà al forn, repartim el talls i afegim per sobre la salsa de tomàquet i llet, i les ametlles picades.
La posem al forn i ho deixem mitja hora.

Dificultat:                  Baixa
Temps (sns prep):     1h 20 minuts
Preu estimat:             10 euros



Publica un comentari a l'entrada