Llom amb ametlles
divendres, 18 de desembre del 2009
Aquesta recepta és, segons els meus companys de pis, una de les meves millors. I a més a més és senzilla!
Ingredients (per 4 persones):
- 15 talls de llom
- mig litre de llet
- una ceba
- tres tomàquets madurs
- ametlles picades o laminades
- oli, sal i pebre
Un dia abans posem el llom en una safata i el cobrim de llet. El deixem macerar durant aproximadament un dia. En cas de molta pressa, dues hores són el mínim.
... fem la nostra vida :) ...
I hi tornem! Sofregim la ceba. Un cop cuita afegim el tomàquet previament triturat i deixem que faci xup-xup. Un cop s'hagi fregit el tomàquet afegim la llet, la que haviem deixat amb el llom, i deixem que arranqui el bull.
Precalentem el forn a 180 graus.
D'altra banda enfarinem el llom i el fregim.
Untem la plata que anirà al forn, repartim el talls i afegim per sobre la salsa de tomàquet i llet, i les ametlles picades.
La posem al forn i ho deixem mitja hora.
Dificultat: Baixa
Temps (sns prep): 1h 20 minuts
Preu estimat: 10 euros
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada