Llom amb salsa de pebre
dissabte, 22 de maig del 2010
Avui transcrivim la recepta que ens va fer l'Anna el passat dimecres. Una introducció perfecte pel capítol de LOST.
Perdoneu per la foto, que té una qualitat penosa...
Ingredients (4 persones):
- 16 talls de llom
- farina de pa
- un ou
- un minitetrabrick de nata per montar
- 4 grans d'all
- 30 gr de grans de pebre
- espessant (maizena, farina...)
Procediment:
- En un bol batem l'ou i en un altre hi posem el pa ratllat.
- Fregim en una paella amb oli els talls previament sucats amb en l'ou i arrebossats amb el pa
- Tallem els alls en làmines i en una cassoleta els fregim fins que comencin a daurar. Afegim el pebre i deixemtorri una mica. que es
- Si es vol en aquest moment es pot posar una branqueta de romaní per aromatizar.
- Afegim la nata directament, barregem i ho espessim al gust amb una mica de farina.
- Aboquem la salsa a la paella i ho servim
Dificultat: Baixa
Temps: 25 minuts
Preu estimat: 6 euros
1 comentaris:
Tens raó, la foto molt bona no és, però llegint la recepta se'ns ha fet la boca aigua!! petons.
Publica un comentari a l'entrada