Tallarines a la mostassa

divendres, 29 de gener del 2010

Recepta improvitzada i força bona, sempre i quan us agradi la mostassa, és clar...



Ingredients:
  • 400-500 gr de tallarines
  • una ceba
  • 3-4 dents d'all
  • 200 ml crema de llet
  • 200 ml caldo de pollastre
  • una cullarada sopera de mostassa
  • maizena
  • oli, sal i pebre

Procediment:

Daurem els alls en una paella. Tallem la ceba a la juliana, la sofregim.

Afegim la crema de llet, el caldo, la cullerada de mostassa, pebre i sal. Desfem la mostassa fins que ja no es vegi, i quedi la salsa d'una color uniforme.

Al final, hi posem una mica de maizena per espessir. Al gust.

Paral.lelament bullim les tallarines.

Finalment ho barregem tot i ja ho tenim!


Dificultat: Baixa
Temps: 30 minuts
Preu estimat: 5 euros

1 comentaris:

Sergi 29 de gener del 2010, a les 13:54  

i això?¿?¿ cada dia em sorprens més!!!!
ia me'n faràs algun dia no carinyo?? ^^
salut

Publica un comentari a l'entrada