Pollastre amb pebre

diumenge, 31 de gener de 2010

Aquesta recepta me la va passar la Rita, la mare de la meva tieta Tresa. Així doncs, moltes gràcies i perdona per les petites variacions!





Ingredients:
  • un pollastre tallat a trossos petits
  • farina
  • pebre negre, blanc i vermell (picant)
  • sal
  • romaní


Procediment:


La idea és tan senzilla com bona. Tallem el pollastre en trossos petits. Si volem podem desossar de tal manera que llavors al menjar serà més senzill i no caldrà escurrar ni anar amb compte amb els òssos.


Preparem una mescla de farina i pebre de tot tipus, bastant pebre i poca farina. Salem i enfarinem els talls i els fregim en una paella amb oli abundant i un branquilló de romaní.


Servim i decorem amb una mica de romaní fresc.




Dificultat: Baixa
Temps: mitja horeta
Preu estimat: 6 euros

2 comentaris:

Anònim,  1 de febrer de 2010 a les 10:59  

enhorabona guillem! fa molt bona pinta.

La tieta Teresa

Anònim,  9 de febrer de 2010 a les 17:26  

Ja ho vist i m'ha fet molta gràcia.

Rita

Publica un comentari a l'entrada