Llenties amb carxofa i botifarra negre

diumenge, 24 de gener de 2010

Després d'uns mesos d'inactivitat, torno a l'activitat amb un entrant molt senzill de fer i que pel meu gust, és excel·lent.


Ingredients: (per 4 persones)
  • 500 gr. de llenties
  • 4 carxofes
  • 1/2 botifarra negre (això va més aviat a gustos)
  • sal, pebre i oli d'oliva
Preparació:
Començem pelant les carxofes fins a treure tota la vora. Un cop la carxofa està ben pelada, es talla per la meitat i es fa a làmines. Seguidament, es posa una paella al foc amb oli i quan estigui calenta, hi afegim la carxofa ja tallada a làmines.
Deixem fregir durant uns 2 - 3 mins. la carxofa. A continuació, pelem i tallem a daus la botifarra negre. Un cop estigui tallada, l'afegim a la paella i la deixem fregir, juntament amb la carxofa, un parell de minuts més.
Finalment, hi afegim les llenties i ho deixem coure tot junt un minuts més. Ho salpebrem al gust i ja es pot servir. Bon profit!

Temps: 15 mins.
Dificultat: Molt baixa
Preu: 4€

Publica un comentari a l'entrada