Salmó a la papillot

dimarts, 5 de gener de 2010

Avui farem una recepta molt senzilla, i que a més comporta embrutar molt poc. Agraixo a tota la gent que m'ha recomanat com fer-la i què posar-hi, perquè després no es digui que plagio les receptes ;).
La tècnica papillot basicament consisteix en fer el salmó al vapor dins del forn. En aquest context mostrarem dues opcions d'acompanyament.





Ingredients (per 4 persones):
  • 4 talls de salmó
  • mantega
  • mig pebrot vermell, una ceba, mig porro, un carbassó (acompanyament I )
  • pernil salat (acompanyament II )

Procediment:
En el cas de la recepta I tallem totes les verdures a la juliana i les sofregim en el següent ordre: pebrot, ceba, porro i carbassó. Les salpebrem. En el cas de la primera recepta tallem el pernil en trossos petits.

Agafem 4 trossos de paper de plata (una per cada tall) d'uns 50 cm de longitud cadascun i hi posem uns fins talls de mantega a sota per tal de que no s'enganxi. Després aboquem l'acompanyament corresponent, posem el tall de salmó i salem el peix. Ara ve la part més important. Es tracta de tancar el recipient el paper de plata de tal manera que l'aire no en pugui sortir, ja que així es courà pel propi vapor dins el forn.

Seguidament amb el forn a 220-250 graus, posem els "paquets" de salmó uns 20 minuts. Si els hem segellat, s'inflaran.

Un cop passat aquest minuts ja es poden retirar i servir

Bon profit!

Dificultat: Baixa
Temps: 40 minuts (variant I), 20 minuts (variant II)
Preu estimat: 9 euros

perdoneu pel plat de plàstic...


Publica un comentari a l'entrada