Batut de papaia
diumenge, 24 de gener del 2010
Postres molt típiques de me mare que de tants cops que n'he arribat a menjar, m'han agradat i al fnal ho he après a fer perquè no és gens complicat.

Ingredients: (per 4 perones)
- 1 papaia
- 2 iogurts naturals
- 1 danonino
Procediment:
Començarem tallant per la meitat la papaia, pelant-la i desgranant-la. Seguidament la tallem a daus i l'evoquem tota en un envàs on hi passi una minipimer i no salti la papaia quan la triturem. Un cop tota la papaia hi estigui evocada, hi afegim els dos iogurts i ho triturem tot amb el minipimer. Quan la papaia estigui ben triturada i sigui una substància homogènia amb el iogurt, evoquem a la barreja el danonino i tornem a fer anar el minipimer fins a tornar obtenir una barreja uniforme. Finalment, ho servim en gots d'aigua (1 per persona).
Nota: Aquesta recepta es pot substituïr la papaia per casi qualsevol tipus de fruita. Jo recomano molt fer-ho amb maduixa i plàtan (quan en sigui la temporada).
Dificultat: Molt baixa
Temps: 5 mins.
Preu: 5€
2 comentaris:
Molt increible sergiet!
així m'agrada, que li fotis canya amb les receptes.
per cert, el filet amb foie per quan?
esperava que el petit la penjés...li deixo de temps fins dc sinó la penjo jo...
Publica un comentari a l'entrada