Verdures saltejades amb bacó, salsitxes i xampinyons

dimecres, 12 de març del 2008

Us deixo una recepta que me vaig inventar jo mateix ahir a la nit. Em va venir una certa inspiració divina. Us deixo amb la recepta:

Ingredients: (4 persones)

  • 1 kg. de verdures bullides i tallades a daus (poden ser patates, pastanagues, monjetes, pèsols, etc.)
  • 250 gr. de bacó
  • 6 salsitxes
  • 300 gr. de xampinyons
  • Sal i oli
Procediment:
Si les verdures són naturals i no d'envàs, cal bullir-les prèviament i un cop bullides tallar-les a daus les que així ho necessitin, com les patates i les pastanagues. Les mongetes, per la seva banda, tallar-les amb el mateix tamany que hem tallat els daus de patates i pastanagues.
Netejem els xampinyons i els tallem a làmines. En una paella, fregim el bacó sense oli durant un parell de mins. per tal de que es dori. El reservem i afegim les salsitxes. Un cop cuites, les tallem en talls petits i la reservem juntament amb el bacó. Finalment, en el mateix oli que ha deixat el bacó i que hem fregit les salsitxes, courem els xampinyons afegint oli si cal per facilitar la seva cocció i per tal de que no es cremin.
Passats uns 10 mins. hi afegim a la paella la verdura, el bacó i les salsitxes reservades. Deixem que es barregin els gustos durant uns 5 mins. a foc lent.

Publica un comentari a l'entrada