Espaguettis amb anxoves

dimarts, 18 de març de 2008

Bones companys!! Avui us penjo una recepta molt senzilla de fer i que si us agraden les anxoves us semblarà molt bona. Espero que us agradi:

Ingredients:(4 persones)

  • 400 gr. d'espaguettis
  • 2 cebes tendres
  • 2 dents d'all
  • 2 alls tendres
  • 10 anxoves
  • julivert
  • 25 gr. de matega
  • sal, oli d'oliva i pebre negra
Procediment:
En una cassola amb aigua salada, bullim els espaguettis (entre 7 i 10 mins.) Per altra banda, tallem la ceba a daus i els alls també a daus però molt petits. En una paella, escalfem oli i un cop calent, hi afegim la ceba, deixem que es dori una mica (deixem que es fregeixi uns 5 mins.) i acte seguit li afegim els alls. Deixem que es sofregeixi durant uns 5 mins. més.
A continuació, si els espaguettis encara no estan bullits, tanquem el foc de la paella i esperem que la pasta estigui al seu punt. Un cop això hagi passat, afegim els espaguettis a la paella i els ramanem bé per tal de que s'impregnin del gust de l'oli de la pella i la ceba i els alls quedin entre la pasta. Deixem coure a foc lent uns 2 o 3 mins. i en aquest temps, hi afegim la matega per tal de que els espaguettis quedin més biscosos.
Finalment, un cop hagim tret la paella del foc, ho salpebrem i hi afegim el julivert i les anxoves tallades petites. Amb les anxoves cal anar amb compte que hi vagi el menor oli possible per tal de que aquest no espatlli el gust del plat.

Doncs fins aqui la recepta. Com haureu pogut llegir no té massa complicació i es bastant ràpid de fer (amb uns 20 mins. està fet). A reveure.

1 comentaris:

olletadeverdures 25 d’abril de 2008 a les 16:18  

Benvolguts Sergi i Maria
Us deixem aquest comentari fer-vos saber que al nostre bloc, Olleta de verdures, hem inclòs un enllaç al vostre. Per mantenir-lo voldríem tenri el vostre vistiplau, així que si considereu oportú que el retirem ho farem sens cap problema.

Salut!

Massitet i kisumenja

Publica un comentari a l'entrada