Espaguetis amb pebrot i xampinyons

dimarts, 4 de març del 2008

Bé, vaig a escriure la meva primera recepte, i com us podeu imaginar no té massa complicació.

Ingredients:

  • 1 pebrot vermell
  • 3 pebrots verds
  • 150 gr. de xampinyons
  • 250 gr. d'espaguetis
  • sal i oli d'oliva
Procediment:
Primer, rentem els pebrots i els tallem al gust (ja pot ser a la juliana, a tires, etc.). Fem el mateix amb els xampinyons. Un cop està tot tallat, escalfem oli en una paella de tamany mitjà i hi tirem primer els pebrots. Els deixem dorar uns 5 minuts a foc lent i seguidament hi afegim els xampinyons. És molt recomenable tapar la paella on es cou el pebrot i els xampinyons ja que contribueix a que els pebrots quedin molt més tous.
Un cop ja tenim la verdura al foc, bullim la pasta en una olla tot afegint-hi a l'aiga força sal i una mica d'oli per tal d'evitar que els espaguetis s'enganxin un cop estiguin cuits. Deixem passar uns 5 minuts (si és pasta fresca) o bé uns 15 mins. si és pasta de full. Fem notar que es treuran del foc depenent del gust de cada persona, amb lo qual el temps donat no té perquè ser l'òptim.
Mentrestant, afegim sal en la pealla on es coguin els pebrots i afegim, si cal, oli per tal d'evitar que es cremin les verdures.
Reservem la pasta escorreguda en un plat fondo i deixem que la verdura estigui del tot feta. Normalment, el temps de cocció dels pebrots i els xampinyons és de 15 mins. però cal notar que això depen molt de la quantitat que es cou i de la velocitat del foc. Finalment, afegim els pebrots i els xampinyons a la pasta i ja queda enllestit el plat.

Bé, fins aquí la meva primera recepta. Espero no haver comès molts errors tot i que aquests són inevitables. A reveure.

PD: Recepta cedida per Joan Martin Hernandez.

1 comentaris:

Unknown 4 de març del 2008, a les 13:27  

Aquesta recepta és meva!!! no me la robis sergi!!!1

Cal a dir, que per acompanyar els espaguetis, recomano molt fregir amb el mateix oli que ens resta dels pebrots una botifarra i servir-ho tot junt.

Està molt bó!

Publica un comentari a l'entrada