Volcà de llenties

dilluns, 30 de novembre de 2009

Avui fem una recepta força original, per sorpendre. Està basada en una del llibre La cocina vegetariana de la Linda Fraser. Espero que us agradi!



Ingredients (per 4 persones):
  • 400 gr de llenties crues
  • 2 cebes
  • 4 tires de cansalada
  • 4 ous
  • maionesa
  • 1 llimona
  • succedani de caviar


Preparació:

Previament hem fet les llenties, deixant-les bullir en una olla entre 45 minuts i una hora.

Posem el forn a 180 graus per dalt.

Tallem i sofregim la ceba i el bacon.

Ho barregem amb les llenties i deixem que aquestes es torrin una mica

Mentrestant preparem la salsa que acompanyerà el volcà. Agafem 200 gr de maionesa (també la podem preparar nosaltres) i tirem el suc de mitja llimona i dues cullerades de succedani de caviar. Ho passem tot pel minipimer i ja tenim la maionesa de caviar. Això ho vaig sentir de la Mireia Carbó al Tot és possible de RAC1.

Un cop fetes les llenties, formem 4 muntanyes sobre una plata del forn. Amb les mans netes les treballem fent-ne un forat força profund al centre. Tirem un ou a cada un dels 4 forats i repartim la salsa per sobre.

Ho deixem coure al forn fins que els ous estiguin fents (uns 20 minuts).

Ho retirem, guarnim amb una mica de caviar i ho servim immediatament

Dificultat: Baixa-Mitjana
Temps: 45 minuts (sense les llenties)
Preu aproximat: 5 euros

1 comentaris:

Anònim,  30 de novembre de 2009 a les 20:19  

Sergi, no teniu cap e-mail per contactar ....
Tinc el Track del Camí Ral.
Senderistes@gmail.com

Podeu borrar el missatge

Publica un comentari a l'entrada