Verdures a la cassola

divendres, 27 de novembre de 2009

Avui farem un plat de la nostra setmana vegetariana, on vam intentar sense èxit viure sense carn.




Ingredients (per 4 persones):
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 pebrots vermells
  • 2 pebrots verds
  • 600 gr de carbassa
  • 3 pastanagues
  • 1 albergínia
  • 500 gr de tomàquet triturat
  • caldo de verdures
  • curri
  • maizena
  • oli, sal i pebre

Procediment:

Tallem la ceba i el porro i els posem a una cassola amb un raig d'oli.

Tallem els pebrots vermells i verds, la carbassa i les pastanagues a la juliana. Un cop la ceba estigui feta, ho afegim tot a la cassola. Salpebrem i deixem coure 10 minuts.

Tallem l'alberginia a la juliana. L'afegim, tirem el curri i deixem coure 10 minuts més.

Afegim el tomàquet triturat. 10 minuts més...

Finalment afegim mig litre de caldo de verdures i deixem que arranqui el bull. Quan ens sembli adequat (el caldo hagi reduït força) hi afegim la maizena per tal de que espesseixi una mica. 5 minuts més i ja ho podem servir al plat.


Dificultat: Baixa
Temps: 1 hora
Preu estimat: 5 euros

Publica un comentari a l'entrada