Fideus amb carn

diumenge, 15 de novembre de 2009




Aquesta recepta la vaig fer ahir sota la supervisió de la meva mare que e va anar ajudant a fer que el resultat final fós, almenys pel meu gust, excel·lent. Espero que si mai la feu us agradi tan com em va agradar a mi.

Ingredients: (4 persones)
  • 1/4 de conill
  • 5 costelles de porc virades
  • 1 pebrot vermell o 1/2 de gros
  • 1 porro o 1 ceba (depèn del gust d'hom)
  • 1 guindilla
  • 2 tomàquets rallats
  • 1 l. de caldo de pollastre
  • Asafrà
  • 350 g. de fideus
  • Oli, pebre negre i sal
Procediment:

Comencem daurant el conill i la costella de porc en una cassola on farem els fideus durant uns 5 mins. Un cop fregits, hi afegim el pebrot tallat a daus petits (o a tires si t'agrada notar-li) i el fregim juntament amb la carn uns 5 mins. més. En acabat, hi afegim el porro o la ceba, això depèn al gust de cada persona, i ho deixem fregir tot uns altres 10 mins. més.
Un cop veiem que la ceba i el pebrot està suficienment fregit, rallem el tomàquet i l'afegim, juntament amb la quindilla, en el sofregit, deixan-lo coure uns minuts més, perquè tot quedi suficientment cuit. Seguidament, hi afegim els fideus i els deixem durar uns minuts perquè ens agafin el gust del sofregit.
Al cap d'un parell o tres de minuts, hi afegim tot el caldo, que prèviament hem escalfat en una olla petita, i el deixem fer la "xup-xup" fins que els fideus es beguin tot el caldo. Si veiem que falta caldo, podem afegir-hi aigua o aigua amb alguna pastilla Avecrem o alguna cosa per l'estil, però sempre és més recomenable que sigui caldo bo.
Finalment, quan els fideus s'hagin begut tot el caldo, els deixem reposar uns minuts i ja els podem servir.

Dificultat: Baixa
Preu: 12€ aprox.
Temps: 1h.

Publica un comentari a l'entrada