Trinxat de la cerdanya amb escalivada

dimecres, 4 de novembre de 2009

Us deixo aquí la recepta del trinxat que hem fet avui.
Ho hem acompanyat amb una escalivada de la qual en trobareu la recepta a

http://receptespiset.blogspot.com/2008/03/escalivada.html

Una bona combinació per fer un sopar de verduretes.


Ingredients (per 4 persones):
  • 4 Patates grosses
  • una col
  • una ceba
  • cansalada
  • oli, sal i pebre
Preparació:

Peleu, netegeu i trossejeu les patates i la col. Afegiu-les a una olla amb un raig d'oli i una mica de sal i bulliu-ho.

Mentre bull, talleu la ceba a la juliana i fregiu-la a foc lent. Quan ja estigui cuita afegiu-hi la cansalada tallada a tires. En aquest moment també es pot afegir una mica de botifarra negra esbudellada, tot i que nosaltres no en teníem.

Un cop tenim la col i les patates bullides les escorrem i a la mateixa olla ho trinxem tot. Seguidament ho afegim a la paella i ho barregem amb la ceba i la cansalada. S'ha de vigilar que no s'enganxi a la paella. Li donem forma de truita de patates i deixem que es torri una mica i agafi forma. Quan ens sembli adequat la girem amb un plat, la deixem torrar per l'altra banda i ja està preparada per anar a taula.

Temps:             1h (només el trinxat)
Dificultat:        Baixa
Preu estimat:   7/9 euros (inclòs l'escalivada)

1 comentaris:

Elena 4 de novembre de 2009 a les 10:02  

Mmmmmmm..... quina bona pinta!!!!!

Publica un comentari a l'entrada