Costella de vedella a la cassola

dijous, 2 de desembre de 2010




Ingredients (per 4 persones):
  • 1 kg de costella de vedella
  • dos tomàquets
  • dues pastanagues
  • dues cebes
  • 4/5 alls
  • 100 ml de vi de Porto
  • oli, sal
Procediment:

Posem a escalfar oli en una cassola i hi tirem els alls pasats per aigua i sense pelar. Deixem que els alls es daurin i els retirem. Seguidament salem la costella, l'afegim a la cassola i deixem que es dauri a foc fort.

Mentrestant pelem les cebes i les pastanagues. Tallem el tomaquet i la ceba a grills i la pastanaga a rondaxes d'un dit de gruix. Quan la tinguem la costella ben segellada abaixem el foc i hi afegim l'all i les verdures. Deixem que es vagi coent i remanem de tant per tal de que no s'enganxi. Afegim el porto i deixem reduir, remenant de tant en tant i vigilant que no es cremi.



Dificultat:          Fàcil
Temps estimat:  40 minuts
Preu:                  10 euros

1 comentaris:

La cuina vermella 8 de desembre de 2010 a les 20:12  

Una recepta econòmica però tan gustosa que pot ser perfectament un plat de festa major. Bravo.

Publica un comentari a l'entrada