Creps

diumenge, 12 de desembre de 2010

L'altre divendres ens vam animar a estrenar la crepera que ens havia regalat el meu germà pel pis nou. Va venir la Maria, l'Anna, el Gerard i el Sergi (tots col.laboradors del blog), per fer un sopar com en els vells temps del piset d'estudiants. A continuació us deixo la recepta de la massa de creps. Pel farcit, nosaltres vam utilitzar pollastre amb ceba i pebrot, i pernil salat amb brie. Ah, i també en vam fer de xocolata!



Ingredients (unes 20 creps)
  • 500 gr de farina
  • 8 ous
  • 800 ml de llet
  • uns pessics de sal
  • 100ml de conyac o rom negre
  • per creps dolces, sucre!
Procediment:
Passar-ho tot pel turmix i deixar-ho reposar unes dues hores a la nevera. Tant si utilitzeu una crepera com una paella, unteu-la amb oli abans de començar fer les creps!


Dificultat:       Fàcil
Temps:           5 min (+2h de repòs)
Preu:               4 euros

2 comentaris:

La cuina vermella 12 de desembre de 2010 a les 22:08  

Ai les creps, sempre a punt de ser menjades, sempre a punt de ser disfrutades! Bravo.

Anna Manre,  25 de maig de 2011 a les 8:58  

Mola molT que el blog encarà estigui actiu, d'aquí en traurem coses ben bones! Una amiga de la uni també està fent un blog de cuina, us passo l'enllaç pk el veigueu: http://betcuinetes.blogspot.com/
També li passo al vostre. Espero que tot vagi ben bé i aquest estiu cap a Manresa he algun vespre! Un ptoneT !

Publica un comentari a l'entrada