Pollastre rostit

dijous, 23 de setembre de 2010

Sense més preàmbuls, una recepta de pollastre rostit!


Ingredients (4 persones):
  • Un pollastre (2Kg aprox) trossejat a vuitens
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba de figueres
  • 1 tomàquet
  • 25 cl de vi d'oporto
  • 500 ml de caldo (o verdures o pollastre) o aigua

Procediment:
  • Salem i Enfarinem el pollastre i el fregim a la mateixa cassola que farem servir pel rostit. 
  • Pelem la pastanaga i la fem a trossos d'un dit. El tomàquet, l'escaldem i el pelem. El tallem a daus. Finalment la ceba la fem a la juliana però gruixuda i separem els aros abans de posar-ho tot a la cassola.
  • Hi tirem un raig d'oporto i ho remanem perquè quedi tot empapat.
  • Afegim el caldo i el deixem bullir a foc lent i tapat durant 30 minuts. Destapem per tal de que comenci a evaporar el caldo.  Ho tindrem mitja hora més al foc vigilant que no s'enganxi.

Dificultat:        Baixa - Mitjana
Temps:            1 h i 1/2
Preu estimat:   8 euros

Publica un comentari a l'entrada