Escalopins de vedella als tres formatges

divendres, 1 d’octubre de 2010

Avui reprodueixo una recepta que vam menjar al restaurant La Botiga (C/ Gandesa 10). Jo i el Marc la vam agafar ja que el Morgan ens va dir que era la seva recepta preferida del restaurant, i ens va impresionar força. Primer de tot, el nom enganya, ja que esperes que t'ho acompanyin amb una salsa de 3 formattges, quan en realitat els formatges van independentment. Segon, com que estem a Amsterdam, visitant el Martí, hem modificat una mica els formatges originals per introduir-ne alguns de la zona. I finalment, recepta senzilla, original i bona.



Ingredients (4 persones):
  • 600 gr de entrecot de vedella
  • brie
  • gouda
  • formatge blau
  • sal i pebre
Procediment:

La recepta és d'allò més senzilla.  Simplement tallarem els entrecots de vedella de manera que surtin 12 trossos més o menys uniformes. Els pasem per la paella a foc fort de manera que deixarem al punt. Tallem el formatge a làmines, i el col.loquem a sobre els talls de vedella. La mateixa escalfor de la cocció fondrà el formatge.

Dificultat:        Fàcil
Temps:            20 minuts
Preu estimat:   8/10 euros

Publica un comentari a l'entrada