Pebrots farcits

diumenge, 12 de setembre de 2010

Recepta senzilla i molt resolutiva,



Ingredients (4 persones),
  • 4 pebrots
  • 1 Kg de carn de vedella per estofar
  • 2 cebes grosses 
  • 2 tomaquets
  • 4 grans d'all
  • oli, sal i pebre
  • 50 gr de farina
  • grans de pebre
  • uns quants escuradents

Procediment:
  • Comencem per estofar la carn amb l'olla de presió. Posem la carn ja tallada, la ceba tallada a grills, els tomàquets tallats en trossos grans i els grans d'all previament pelats. Des de que l'olla comenci a xiular, esperem 15 minuts i ja tindrem la carn feta.
  • Mentres això a fent, netegem els pebrots, els obrim per la tapa (que conservarem per tapar-los un cop farcits) i els netegem per dins, treient la part blanca i les llavors.
  • Un cop la carn està llesta la colem (reservem el suc que hagi tret per la salsa) i la passem pel turmix a no gaire potència ni molt temps. No volem una massa uniforme, simplement que la carn es separi, i que les verdures es tornin petites. Amb aquesta barreja farcim els pebrots, els tapem i utilitzem escuradents per tal de que al forn les tapes no s'obrin.
  • Posem els 4 pebrots farcits i ja tancats al forn durant 45 minuts, a no gaire potència per tal de no socarrimar la pell.
  • En paral.lel preparem la salsa amb el suc que ha deixat anar la carn, una mica de farina (que tirarem a poc a poc per tal d'evitar els grumolls) i els grans de pebre negre. Ho barrejerem en una cassola fins que agafi la textura desitjada.
  • Per servir-ho treiem els escuradents i ho emplatem.

Dificultat:       Mitjana (menys del que sembla)
Temps:           1h 15m
Preu estimat:  10 euros

Publica un comentari a l'entrada