Pastís de verdura

dimecres, 21 d’abril de 2010

La següent recepta està extreta d'un llibre de cuina vegetariana.

La vam menjar durant l'Arsenal-Barça (2-2... sembla que no ens va portar gaire sort) amb els següents comensals: Sergi R. ,Martí, Elena i jo (Guillem). Espero que us agradi perquè aquí va ser un èxit!




Ingredients (per 6 persones):
  • 2 porros
  • 4 pastanagues
  • 300 gr xampinyons
  • 1 albergínia
  • 3 grans d'all
  • 150 gr de formatge cremós (estil Philadelphia)
  • 150 ml de nata per montar
  • 2 ous
  • 1 poma
  • 400 gr de pasta de full

Procediment:

Comencem netejant, tallant i posant a sobregir el porro en una paella, tapat i amb no molt oli. Tallem les pastanagues a daus i ho afegim a la paella. Quan la pastanaga comenci a estovar-se, laminem els xampinyons i els afegim, juntament amb els alls. Finalment quan ja estigui tot ben cuit, afegim l'albergínia previament tallada en daus.

D'altra banda, batem els dos ous, hi afegim la nata i el formatge i ho passem pel turmix fins aconseguir una mescla homogènia.

Barrregem en un bol la massa anterior i les verdures. Pelem la poma, li treiem el cor, la fem a daus i l'afegim.

Untem un motlle de pastís circular amb oli, i el recobrim interiorment amb pasta de full.

Finalment afegim la massa al motlle i ho deixem al forn, 180 graus durant 40 minuts.

Que profiti!

Dificultat:        Mitjana
Temps:             Hora i mitja
Preu estimat:    13 euros

2 comentaris:

La cuina vermella 21 d’abril de 2010 a les 20:11  

No sé si els hi va portar sort als del Barça, els qui si vau tenir sort fóreu vosaltres, quin sopar, mare meva!!

Guillem 22 d’abril de 2010 a les 20:27  

Merci!

he vist que hem sortit veïns a la llista de blogs de cuina del blog de tv3 ;)

Per cert, estem a anys llum! quin blog més wapo que teniu!

guillem

Publica un comentari a l'entrada