Roques de xocolata

dissabte, 17 d’octubre de 2009


Recepta de postres fàcil i ràpida. Molt recomenable quan es tenen visites, ja que d'una forma senzilla aconseguirem uns postres molt bons i vistosos, que semblen comprats a pastisseria.



Ingredients (4 persones):

  • 100 gr de Cereals (Corn Flakes, Frosties o de l'estil)
  • una rajola de xocolat per cobertures
  • ametlles, avellanes, nous o qualsevols fruit sec
Preparació:

Foneu la xocolata trencada en trossos petits al microones (potència suau) o al bany maria.

Piqueu amb un morter els fruits secs i disposeu-los juntament amb els cereals en un recipient.

Evoqueu la xocolata ja fosa al recipient.

Remeneu fins que la xocolata es reparteixi de forma homogènia.

Amb una cullera aneu prenent petits grapats de la barreja i disposeu-los en forma de muntanyeta en una safata.

Deixeu-ho refredar dins la nevera.

Nota: si teniu pressa per servir els postres i la xocolata no tindrà temps d'endurir, podeu posar-les al congelador.


Temps: 10 minuts (més el temps a la nevera)
Dificultat: Molt baixa
Preu estimat: 5 €

3 comentaris:

Amb Molt de Gust 27 d’octubre de 2009 a les 21:22  

mmm!!! quan tingui una mica de temps em sembla que me les cuinaré!! gràcies!!!

Laia Ramiro

xavirema 28 d’octubre de 2009 a les 9:44  

Si us agrada el coco, quan feu les pilotes de xocolata, podeu tirar-hi per sobre coco liofilitzat. També conegut com "serradures de coco". Aleshores ratlla la perfecció!!!

Salut i bon profit.

Guillem 28 d’octubre de 2009 a les 10:16  

Gràcies per la recomenació xavi! el que s'apren a Grenoble, eeeh!

ho provarem el pròxim cop

Publica un comentari a l'entrada