Picantons a la cervesa

divendres, 16 d’octubre de 2009


Avui per ressuscitar el blog (que porta força temps inactiu), farem una recepta tan senzilla com bona.



Ingredients (Per 4 persones):

  • 2 picantons
  • Una ampolla/llauna de cervesa de gust fort
  • 2 cebes
  • 3/4 grans d'all
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
Com hem dit, la recepta és molt senzilla.

Pelem i tallem la ceba en 4/6 trossos, i ho posem a la cassola generosa d'oli amb els alls sense pelar a foc lent.

Agafem els picantons i els obrim per la meitat partint los en 2 parts. Amb un ganivet de cuina i una mica de traça ens en sortirem. Els salpebrem.

Quan la ceba estigui daurada, afegim els picantons amb la pell tocant a la cassola i deixem que es rossegin.

Seguidament afegim la cervesa (el plat de la foto ha estat fet amb una Franziskaner Dunkel) i deixem la cassola a foc lent durant mitja horeta llarga.

Temps estimat: 50 minuts
Dificultat: Baixa
Preu estimat: 6 euros

Publica un comentari a l'entrada