Botifarra amb seques

dimarts, 27 d’octubre de 2009



Habitualment els dimecres per dinar, quan anem justos de temps fem botifarra amb seques, una bona menja, ràpida de cuinar i ben pròpia del nostre país.

La història d'aquesta, per això, és diferent. Resulta que tenim uns hostes del Quèbec, i com que no volem que marxin pensant que la gastronomia de Catalunya es basa en la paella i la sangria, vem decidir fer un sopar ben de la terra.



Ingredients (4 persones) :

  • 4 botifarres
  • 300 gr de carn picada
  • 2 pots de mongetes seques ja cuites
  • 2 talls de cansalada
  • 4 grans d'all
  • julivert
  • oli, sal i pebre
Preparació:
En una cassola fregim la carn picada, la cansalada i la botifarra a foc lent.

Fem una picada d'all i julivert.

Un cop la carn està cuita afegim els dos pots de mongetes i la picada, i les fregim de tal manera que agafin color. No es recomenable barrejar molt les mongetes ja que ens pot acabar quedant una pasterada.

Nota: Si tenim temps podem comprar mongetes seques no cuites i bullir-les durant dues hores.


Temps: 30 minuts
Dificultat: Baixa
Preu estimat: 7 euros

2 comentaris:

Anònim,  10 de febrer de 2010 a les 23:36  

la picada d'all i julivert és amb les quatre cabeces d'all, oi?

Guillem 11 de febrer de 2010 a les 14:28  

Si, si. Però no són 4 cabeces, són 4 grans d'all.

Gràcies per l'observació

Publica un comentari a l'entrada