Mongetes tendres amb carn i camagrocs

dissabte, 17 d’octubre de 2009

Us presento una recepta que se li va acudir a la meva mare i que la veritat resulta ser molt bona. Simplement, es tracta de fer salsa bolonyesa i afagir-hi les mongetes i els bolets, posteriorment. A continuació, però, us deixo la recepta ben escrita. Espero que sigui del vostre gust.

Ingredients: (per a 4 pax.)

  • 600 gr. de mongetes tendres
  • 150 gr. de carn picada
  • 1 porro petit
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 all tendre
  • julivert
  • pebre, orenga, sal i oli
  • sucre (pel tomàquet)
  • 400 gr. de camagrocs
Procediment:

Posem a bullir aigua i mentres esperem que aquesta bulli, aprofitem per fer el sofregit. Comencem a sofregir els bolets amb all i julivert. El reservem i fem el sofregit de carn, començant per la carn picada. Un cop està mig feta, hi afegim el porro tallat ben petit (troçejat petit). Deixem coure-ho tot durant uns minuts i llavors, hi afegim la tomata rallada. Un cop afegit el tomàquet, hi tirem una mica de sucre per tal de reduïr l'acidesa del tomata.
Bullim les mongetes (almenys 20m.) i per assegurar-nos que estan ben cuites les podem tastar. Un cop cuites i escurregudes, les afegim al sofregit de carn i les deixem coure junt amb la carn uns minuts perquè agafin gust. Finalment hi afegim també els bolets i deixem coure-ho tot uns minuts més.

Notes:
Aquest plat també es pot gratinar al forn. Un cop hem fet l'última barreja amb els bolets, les servim en una plata de vidre i per sobre hi tirem una mica de formatge rallat i el deixem dorar al forn.

Dificultat: baixa
Temps: 30m.
Pressupost: 10€

Publica un comentari a l'entrada