Arròs amb botifarra

dissabte, 26 de juny de 2010

Avui fem un clàssic de casa meva: l'arròs amb botifarra. De fet, és la primera recepta una mica elaborada que vaig aprendre a fer.



Ingredients (4 persones):
  • 400 gr d'arròs BOMBA
  • 2 cebes grosses
  • 300 gr de carn picada de porc (o 2 botifarres grosses)
  • salsa de soja
  • oli, sal i pebre

Procediment:

  • Tallem les dues cebes a trossos i les sofregim a foc lent. Jo acostumo a utilitzar un wok per fer-ho. Un cop la ceba està feta, hi tirem la carn picada de porc i ho deixem a foc lent.  Opcionalment podem també afegir-hi un parell d'allets abans de sofregir la ceba
  • Paral.lelament, posem aigua a bullir, i quan ho faci hi tirem l'arròs i el deixem bullir entre 15 i 20 minuts.
  • Finalment, colem l'arròs i l'aboquem al wok. Hi tirem un bon raig de salsa de soja i ja està llest.

Dificultat:       Fàcil
Temps:           30 minuts
Preu estimat:  5 euros

Publica un comentari a l'entrada