Carbassó farcit de carn

divendres, 19 de febrer de 2010

Recepta bona i senzilla de fer.


Ingredients:(per 4 persones)
  • 4 carbassons
  • 1 kg. de carn picada (o equivalentment, 8 hamburgueses)
  • 2 tomàquets
  • 1 porro
  • sal, oli d'oliva i pebre negre
Procediment:
Comencem tallant per la meitat els carbassons per tal que cada persona tingui 2 meitats. Un cop tallats, buidem els carbassons per dins amb una cullera petita i anem reservant l'interior del carbassó. Un cop hàgim aconseguit buidar la majoria del carbassó, en una paella comencem fregint la carn picada, triturant-la amb una forquilla o espàtula de fusta per assegurar-nos que quedi ben triturada. Mentre es va fent la carn, tallem el porro a la juliana i li afegim a la cocció, juntament amb el carbassó que hem reservat, quan comencem a veure que la carn comença està cuita (aprox. un 5 mins després). Finalment, ratllem el tomàquet i li afegim al sofregit quan el porro estigui suficientment cuit (2 - 3 mins. després). Deixem coure el tomàquet (afegint-hi sucre si es vol eliminar l'acidesa) uns 10 mins.
Ho retirem del foc i seguidament, amb una cullera, ho anem repartint en els diferents carbassons. Bon profit.

Temps: 20mins.
Dificultat: Baixa
Preu: 10€

1 comentaris:

Roger 30 de març de 2010 a les 13:02  

Hola,

porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...

Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.

Gràcies!

Roger

Publica un comentari a l'entrada