Llom amb salsa de pebre

dissabte, 22 de maig de 2010

Avui transcrivim la recepta que ens va fer l'Anna el passat dimecres. Una introducció perfecte pel capítol de LOST.




Perdoneu per la foto, que té una qualitat penosa...


Ingredients (4 persones):
  • 16 talls de llom
  • farina de pa
  • un ou
  • un minitetrabrick de nata per montar
  • 4 grans d'all
  • 30 gr de grans de pebre
  • espessant (maizena, farina...)


Procediment:
  • En un bol batem l'ou i en un altre hi posem el pa ratllat.
  • Fregim en una paella amb oli els talls previament sucats amb en l'ou i arrebossats amb el pa
  • Tallem els alls en làmines i en una cassoleta els fregim fins que comencin a daurar. Afegim el pebre i deixemtorri una mica.  que es
  • Si es vol en aquest moment es pot posar una branqueta de romaní per aromatizar.
  • Afegim la nata directament, barregem i ho espessim al gust amb una mica de farina.
  • Aboquem la salsa a la paella i ho servim


Dificultat:         Baixa 
Temps:             25 minuts
Preu estimat:    6 euros

1 comentaris:

La cuina vermella 23 de maig de 2010 a les 11:15  

Tens raó, la foto molt bona no és, però llegint la recepta se'ns ha fet la boca aigua!! petons.

Publica un comentari a l'entrada